Hout & staal

Een robuuste tafel, een unieke kast of een eigentijds wandmeubel? Hout en staal zijn twee materialen die zich perfect laten combineren.
De industriële uitstraling van het geheel past goed in verschillende moderne interieurs. Bij Nivos zijn we gespecialiseerd in de productie van hout en staal tafels. Origineel en stoer tegelijk.

Maatwerk door de vakman

Hout en staal combinaties van Nivos worden op maat gemaakt. Er is keus uit verschillende houtsoorten en staal in iedere RAL-kleur. De diverse onderstellen worden klantspecifiek gelast, waardoor elke gewenste uitvoering mogelijk is. Een mooie industriële tafel die helemaal voldoet aan uw wensen is nu binnen handbereik. Vertel ons wat uw ideeën zijn en wij brengen ze ten uitvoer. Het hout dat we gebruiken voor de hout en staal constructies kan op verschillende manieren behandeld worden.

Hout en staal bewerking

Nivos is deskundig en servicegericht. Onze hout en staal mogelijkheden zijn eindeloos. Informeer vrijblijvend naar de opties voor u door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk