Waar bent u naar opzoek?
Nivos banner achtergrond

Inbouwkast

Maximaliseer uw ruimte met op maat gemaakte inbouwkasten: de ideale oplossing voor georganiseerde en stijlvolle opslag!

Standaard kasten bieden weinig mogelijkheden. De opties bij de inbouwkasten van Nivos daarentegen zijn ongekend. Iedere inbouwkast wordt door ons opgemeten op locatie en geheel naar wens vervaardigd. U bepaalt zelf de indeling, de uitvoering, het gebruikte materiaal en de uitstraling. Wij zorgen voor een perfect passend resultaat.

Divider Image

Optimaliseer uw ruimte en creëer een georganiseerd omgeving met op maat gemaakte inbouwkasten

Bent u op zoek naar slimme oplossingen om je ruimte te optimaliseren en tegelijkertijd een stijlvolle en georganiseerde omgeving te creëren? Dan zijn inbouwkasten de perfecte keuze! Of u nu kampt met beperkte opslagruimte of gewoon op zoek bent naar een praktische en een aantrekkelijke opbergoplossing, inbouwkasten bieden een goede uitbreiding van uw woonruimte. Bij Nivos begrijpen we dat elke woning uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte inbouwkasten die perfect passen bij uw smaak en interieur. Lees verder om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte inbouwkasten uw leven kunnen verrijken met functionaliteit en stijl.

Inbouwkasten van Nivos creëren een georganiseerde opbergruimte.

Hout is een natuurproduct met een warme uitstraling. Het is daardoor ideaal materiaal om kasten van te maken. U beschikt met een mooie inbouwkast van hout niet alleen over veel opbergruimte, de kast is ook een volmaakte aanvulling op uw interieur. Zeker als u kiest voor inbouwkasten op maat van Nivos. Er is geen loze ruimte die afbreuk doet aan het geheel. De kasten passen precies op de plek die u ervoor in gedachten heeft en zijn een met de rest van uw interieur.

Voordat we van start gaan met de werkzaamheden ontvangt u een uitgewerkte tekening inclusief alle maten en een overzicht van de materialen die we gebruiken. U ziet in één oogopslag of de kast voldoet aan uw ideeën.

Inbouwkasten naar wens

Het grotendeel van onze kasten worden van MDF platen van fsc-gecertificeerd hout gemaakt. Dit is een duurzaam hard geperste plaat en met een lakdragende folie.
De buitenzijde van de mdf kasten moeten nog worden behandeld, hierdoor kan de kast in elke gewenste kleur worden afgelakt.
U kunt ervoor kiezen dit zelf te doen, door uw eigen schilder of onze schilder te laten uitvoeren. De binnenkant van de inbouwkasten hoeven niet te worden behandeld. Door de lakdraagfolie  hebben de vlakke delen een gladde witte toplaag. Een andere optie is om voor standaard (schuif)deuren te kiezen,  dit is echter alleen mogelijk wanneer u rechte zijden heeft.

De gemiddelde levertijd voor het plaatsen van uw kast is tussen de 6 tot 8 werkweken.

Door dit bedrijf in 2022 een overkapping op maat laten plaatsen en recent de zolder volledig laten aftimmeren. Echt super werk,
altijd netjes op tijd en Nick wil zelf het werk ook netjes achterlaten. Zeker een aanrader!

- Christian Gonzalez

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor op maat gemaakte inbouwkasten in Enschede.

Iedere inbouwkast van Nivos kan geleverd worden in diverse materialen en met verschillende deuren.
De prijzen van onze inbouwkasten verschillen onderling, het betreft immers maatwerk. Om zo voordelig mogelijk te kunnen leveren, plaatsen we onze inbouwkasten in principe alleen in Enschede en omgeving. Voordat we met uw ontwerp aan de slag gaan, ontvangt u een offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

    Divider Image