Inbouwkasten

Standaard kasten bieden weinig mogelijkheden. De opties bij de inbouwkasten van Nivos daarentegen zijn ongekend. Iedere inbouwkast wordt door ons opgemeten op locatie en geheel naar wens vervaardigd. U bepaalt zelf de indeling, de uitvoering, het gebruikte materiaal en de uitstraling. Wij zorgen voor een perfect passend resultaat.

Een schitterend geheel

Hout is een natuurproduct met een warme uitstraling. Het is daardoor ideaal materiaal om kasten van te maken. U beschikt met een mooie inbouwkast van hout niet alleen over veel opbergruimte, de kast is ook een volmaakte aanvulling op uw interieur. Zeker als u kiest voor inbouwkasten op maat van Nivos. Er is geen loze ruimte die afbreuk doet aan het geheel. De kasten passen precies op de plek die u ervoor in gedachten heeft en zijn één met de rest van uw interieur.

Voordat we van start gaan met de werkzaamheden ontvangt u een uitgewerkte tekening inclusief alle maten en een overzicht van de materialen die we gebruiken. U ziet in één oogopslag of de kast voldoet aan uw ideeën.

Inbouwkasten naar wens

Iedere inbouwkast van Nivos kan geleverd worden in diverse materialen en met verschillende deuren. De prijzen van onze inbouwkasten verschillen onderling, het betreft immers maatwerk. Om zo voordelig mogelijk te kunnen leveren, plaatsen we onze inbouwkasten in principe alleen in Enschede en omgeving. Voordat we met uw ontwerp aan de slag gaan, ontvangt u een offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.