Waar bent u naar opzoek?
Nivos banner achtergrond

Maatwerk

Maatwerk op zijn best: Creëer uw perfecte interieur met op maat gemaakte oplossingen

Bij maatwerk draait alles om het vervullen van specifieke wensen en behoeften. Met maatwerk kunt u, uw persoonlijke stijl tot uiting brengen en een ruimte creëren die perfect past bij uw levensstijl en smaak. Of u nu op zoek bent naar aangepaste kasten, een afgetimmerde zolder, dakkapel, op maat gemaakte buitenkeuken, speciale meubelstukken of andere interieurdetails, maatwerk stelt u in staat om uw visie tot leven te brengen. Laat uw creativiteit de vrije loop, waarbij elk detail wordt afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

Divider Image

Maatwerk voor uitbouwen, zolders en dakkapellen

Maatwerk biedt een wereld van onbeperkte mogelijkheden als het gaat om het afwerken van uitbouwen, zolders en dakkapellen. Bij Nivos begrijpen we dat elke ruimte uniek is en speciale aandacht verdient. Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen en elke ruimte te transformeren tot een functionele en prachtig afgewerkte omgeving. Of u nu een extra leefruimte wilt creëren, een thuisbioscoop wilt inrichten of uw zolder wilt omtoveren tot een stijlvolle slaapkamer, maatwerk biedt de oplossing. Onze ontwerpers werken nauw met u samen om uw behoeften en wensen te begrijpen en een plan op maat te maken. Met maatwerk kunt u de indeling optimaliseren, creatieve opbergoplossingen toevoegen en de ruimte aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

Bij Nivos streven we naar perfectie in elk detail. We gebruiken hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de afwerking naadloos aansluit bij de rest van uw interieur, met oog voor detail en esthetiek.

Maatwerk meubelen

 

Bent u op zoek naar een echte eye catcher in uw woon- of slaapkamer? Een meubelstuk dat niemand anders heeft. Speciaal gemaakt voor u? Nivos levert vakwerk meubelen in elke gewenste bewerking en afwerking. U bepaalt zelf de gebruikte houtsoort en andere materialen. Wij maken het voor u op maat.

Of het nu gaat om een mooi bed, een stoer wandmeubel of een moderne tafel. Meubelen die door Nivos op maat worden gemaakt, voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Omdat gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en we beschikken over uitgebreide vakkennis, is een schitterend resultaat gegarandeerd. Alle meubelen hebben een uniek en eigen karakter en geven gestalte aan datgene wat u belangrijk vindt. Voor zowel binnen, als buiten heeft Nivos al verschillende meubelen op maat mogen maken.

Nivos heeft bij ons op kantoor een op maat gemaakte opbergruimte gerealiseerd.
Voor iedereen die opzoek is naar een echter vakman, kan ik Nivos ten zeerste aanbevelen

- Sjoerd ten Oever

Ontvang nu vrijblijvend een offerte op maat voor uw maatwerkproject.

Bij Nivos begrijpen we dat elk project uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte meubels, aangepaste interieurdetails of een complete renovatie, wij bieden maatwerkoplossingen die aan al uw verwachtingen voldoen. Onze ervaren ontwerpers en vakmensen staan klaar om met u samen te werken en uw wensen te vertalen naar een uniek resultaat. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we uw visie kunnen verwezenlijken met onze op maat gemaakte maatwerkoplossingen.

    Divider Image