Meubelen

Bent u op zoek naar een echte eye catcher in uw woon- of slaapkamer? Een meubelstuk dat niemand anders heeft? Speciaal gemaakt voor u? Nivos levert vakwerk meubelen in elke gewenste bewerking en afwerking. U bepaalt zelf de gebruikte houtsoort en andere materialen. Wij maken het voor u op maat.

Robuust, stijlvol en duurzaam

Of het nu gaat om een mooi bed, een stoer wandmeubel of een moderne tafel. Meubelen die door Nivos op maat worden gemaakt, voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Omdat gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en we beschikken over uitgebreide vakkennis, is een schitterend resultaat gegarandeerd. Alle meubelen hebben een uniek en eigen karakter en geven gestalte aan datgene wat u belangrijk vindt. Voor zowel binnen, als buiten heeft Nivos al verschillende meubelen op maat mogen maken.

Uw idee, onze meubelen

Wij zijn in staat ook uw idee om te zetten in een fraai meubel. Hebt u een eigen idee of wilt u gezamenlijk en vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden, dan vindt u in Nivos de juiste partner. De verschillende meubelen op deze pagina zijn slechts voorbeelden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op met behulp van het contactformulier.