Waar bent u naar opzoek?
Nivos banner achtergrond

Over Nivos

Nivos dé specialist in
maatwerk sinds 2014

Welkom bij Nivos, dé specialist in maatwerk sinds 2014. Gestart door onze eigenaar, Nick Vos, begonnen we met het creëren van op maat gemaakte meubels. Door de jaren heen hebben we ons aanbod uitgebreid en bieden we nu ook een breed scala aan diensten, waaronder veranda’s, overkappingen, wandmeubelen & inbouwkasten. Daarnaast staan we klaar voor het aftimmeren van zolders, aanbouwen en dakkapellen. Bij Nivos streven we ernaar om de visie en wensen van onze klanten tot leven te brengen. Met vakmanschap, oog voor detail en hoogwaardige materialen leveren we maatwerkoplossingen die zorgen voor een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Divider Image

Overkapping

Met onze overkappingdienst verlengt u het buitenleven en geniet u optimaal van uw tuin, weer of geen weer. Onze duurzame en stijlvolle overkappingen sluiten naadloos aan bij uw wensen en de architectuur van uw woning. Laat ons uw buitenruimte transformeren tot een plek waar u het hele jaar door kunt ontspannen en genieten. Van gezellige avonden met vrienden tot beschutting tegen regen, onze overkappingen bieden comfort, stijl en veelzijdigheid, waardoor uw buitenervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Wandmeubel

Onze wandmeubeldienst biedt maatwerkoplossingen om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Of u nu op zoek bent naar een functioneel opbergmeubel, een stijlvolle boekenkast of een indrukwekkend entertainmentcentrum, wij ontwerpen en vervaardigen wandmeubels die perfect passen bij uw smaak en behoeften. Met oog voor detail en hoogwaardige materialen zorgen we voor een naadloze integratie in uw ruimte, waardoor uw wandmeubel niet alleen praktisch is, maar ook een ware eyecatcher wordt in uw interieur.

Inbouwkasten

Onze inbouwkastendienst biedt maatwerkoplossingen voor opbergruimte die perfect passen bij uw behoeften. Of het nu een walk-in closet, slaapkamerkast of kantoorkast is, wij creëren functionele en stijlvolle inbouwkasten die de ruimte optimaal benutten. Met zorgvuldig gekozen materialen en oog voor detail zorgen we voor georganiseerde opslag en een elegante toevoeging aan uw interieur. Laat ons uw droomkast realiseren, volledig afgestemd op uw persoonlijke stijl.

Onze werkwijze

Uniek, eigen en geheel naar wens afgeleverd. Nivos levert maatwerk veranda’s, inbouwkasten, tv-wanden, meubelen en ander timmerwerk van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons staat persoonlijke service centraal. We komen dan ook zelf bij u langs om bijvoorbeeld een inbouwkast of veranda in te meten. Zo weten we exact dat het eindproduct past. Ieder maatwerkobject is uitgevoerd in de gewenste maten en materialen en voldoet geheel aan uw wensen.

Bij iedere vraag naar een nieuw product communiceert u direct met de vakman zelf. Nivos maakt gebruik van korte communicatielijnen. Nadat u uw wensen en ideeën kenbaar heeft gemaakt, zetten wij de mogelijkheden uiteen. We voorzien u van deskundig advies en wordt er een offerte opgesteld. Zodra u met de offerte akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Neem vandaag nog contact op voor maatwerkoplossingen die uw verwachtingen overtreffen

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen via het formulier hieronder. Ons team van ervaren professionals staat klaar om naar uw wensen te luisteren en u te voorzien van deskundig advies. Of u nu een vraag heeft, meer informatie wilt ontvangen of een offerte op maat wenst, wij streven ernaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Met ons persoonlijke en klantgerichte benadering zorgen we ervoor dat uw project bij Nivos van begin tot eind soepel verloopt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw maatwerkplannen werkelijkheid te laten worden.

    Divider Image