Over ons

Uniek, eigen en geheel naar wens afgeleverd. Nivos levert maatwerk meubels, veranda’s en ander timmerwerk van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons staat persoonlijke service centraal. We komen dan ook zelf bij u langs om bijvoorbeeld een inbouwkast of veranda in te meten. Zo weten we exact dat het eindproduct past. Ieder maatwerkobject is uitgevoerd in de gewenste maten en materialen en voldoet geheel aan uw wensen.

Onze werkwijze

Bij iedere vraag naar een nieuw product communiceert u direct met de vakman zelf. Nivos maakt gebruik van korte communicatielijnen. Nadat u uw wensen en ideeën kenbaar heeft gemaakt, zetten wij de mogelijkheden uiteen. We voorzien u van deskundig advies en er wordt een offerte opgesteld. Zodra u met de offerte akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Tevreden klanten

Als maatwerkspecialist weten we exact hoe we uw wensen moeten vertalen in een prachtig eindproduct. Ze worden door ons met veel passie ontworpen. Doordat wij continu alle trends in de gaten houden, zijn we in staat voor jong en oud een passend product te maken. We zijn u graag van dienst bij verschillende timmergerelateerde diensten. Informeer vrijblijvend.