Waar bent u naar opzoek?
Nivos banner achtergrond

Overkapping

Ontdek de functionaliteit van overkappingen: een buitengewone uitbreiding van je woonruimte!

Zit je ook graag buiten in de tuin, maar wil je bij kouder weer al snel weer naar binnen? Met een overkapping creëert u een speciaal plekje in de tuin waar u heerlijk overdekt tot in de late uurtjes kunt blijven zitten. Ook bij slecht weer zit je altijd droog. Zo geniet je niet alleen in de zomer, maar ook in het voor- en najaar optimaal van je eigen tuin. Nivos levert unieke overkappingen die passen bij uw smaak en woning.
Geheel naar wens, volledig op maat.

Op maat gemaakte veranda van Nivos
Divider Image

Optimaal genieten van buiten: Transformeer je tuin met een stijlvolle overkapping

Bij Nivos begrijpen we dat uw tuin een verlengstuk van uw leefruimte is, en daarom bieden we hoogwaardige overkappingen aan die uw buitenervaring naar een hoger niveau tillen. Of u nu op zoek bent naar beschutting tegen de zon, een plek om te ontspannen tijdens een zomerse regenbui, of een gezellige ruimte om vrienden en familie te ontvangen, onze overkappingen bieden de perfecte oplossing. Met een scala aan stijlvolle ontwerpen, duurzame materialen en aanpasbare opties, zorgen we ervoor dat u de overkapping vindt die naadloos past bij je tuin en levensstijl. Creëer een prachtige en functionele buitenruimte met een overkapping van Nivos en geniet het hele jaar door van uw tuin.

Onze werkwijze:
Van concept tot realisatie

Een overkapping van Nivos is niet zomaar geplaatst. We komen eerst bij u langs uw wensen en ideeën om te bespreken, daarna maken we een ontwerp. Er is van alles mogelijk. Doormiddel van het gebruik van duurzame materialen, zoals Douglashout, bent  u verzekerd van een overkapping waar u vele jaren van kunt genieten. Omdat iedere overkapping geheel op maat wordt gemaakt, zijn alle gewenste afmetingen mogelijk. Hier wordt bij een eerste ontwerp al direct rekening mee gehouden. De uiteindelijke overkapping zal voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Voor onze nieuwe woning heeft hij de overkapping met schuur gerealiseerd, diverse kasten gemaakt en een wandindeling op zolder aangepast.
Wij kunnen Nick aanbevelen voor alle timmerwerkzaamheden, hij kan echt alles maken, komt afspraken na en is de beste in zijn vak.

- Thijs S

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De prijzen van onze overkappingen verschillen onderling, het betreft immers maatwerk. Om zo voordelig mogelijk te kunnen leveren, plaatsen we onze overkappingen in principe alleen in Enschede en omgeving. Voordat we met uw ontwerp aan de slag gaan, ontvangt u een offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!  Geniet het hele jaar door van uw buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw droomoverkapping realiteit worden.

of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

    Divider Image