Veranda’s

Zit u ook graag buiten in de tuin, maar wilt u bij kouder weer al snel weer naar binnen? Met een veranda creëert u een speciaal plekje in de tuin waar u heerlijk overdekt tot in de late uurtjes kunt blijven zitten. Ook bij slecht weer zit u altijd droog. Zo geniet u niet alleen in de zomer, maar ook in het voor- en najaar optimaal van uw eigen tuin. Nivos levert unieke veranda’s die passen bij uw smaak en woning.
Geheel naar wens, volledig op maat.

Onze werkwijze

Een veranda van Nivos wordt niet zomaar geplaatst. Wij komen eerst bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken, daarna maken we een ontwerp. Er is van alles mogelijk. Dankzij het gebruik van duurzame materialen, zoals Douglashout, bent u verzekerd van een veranda waar u vele jaren van kunt genieten. Omdat iedere veranda geheel op maat wordt gemaakt, zijn alle gewenste afmetingen mogelijk. Hier wordt bij een eerste ontwerp al direct rekening mee gehouden. De uiteindelijke veranda zal geheel voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Een prijs op maat

De prijzen van onze veranda’s verschillen onderling, het betreft immers maatwerk. Om zo voordelig mogelijk te kunnen leveren, plaatsen we onze veranda’s in principe alleen in Enschede en omgeving. Voordat we met uw ontwerp aan de slag gaan, ontvangt u een offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!