Waar bent u naar opzoek?
Nivos banner achtergrond

Wandmeubel

Creëer de perfecte cinewall met functionele wandmeubelen: Stijlvolle oplossingen voor uw tv en meer

Wilt u een origineel wandmeubel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat het meubel speciaal voor u op maat gemaakt wordt, kunt u het meubel zelf samenstellen, zodat het aan al uw wensen voldoet. Door de manier van plaatsen zijn alle snoeren weggewerkt en komt de led verlichting goed tot zijn recht. Standaard tv kasten bieden weinig mogelijkheden. De opties voor een wandmeubel van Nivos daarentegen zijn ongekend. U bepaalt zelf de indeling, de uitvoering, en de uitstraling. Wij zorgen voor een perfect passend resultaat.

Divider Image

Een schitterend geheel

U beschikt met een mooi wandmeubel niet alleen over veel opbergruimte, de kast is ook een volmaakte aanvulling op uw interieur. Zeker als u kiest voor wandmeubel op maat van Nivos. Er is geen loze ruimte die afbreuk doet aan het geheel. Het wandmeubel past precies op de plek die u ervoor in gedachten heeft en zijn één met de rest van uw interieur.
Voordat we van start gaan met de werkzaamheden ontvangt u een uitgewerkte tekening inclusief alle maten. U ziet in één oogopslag of het wandmeubel voldoet aan uw ideeën.

Wandmeubel naar wens

Ieder wandmeubel van Nivos kan geleverd worden met diverse opties. Of u nu ruimte wil voor uw audioapparatuur, een sfeerhaard of gameconsole. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
De prijzen van onze wandmeubelen verschillen onderling, het betreft immers maatwerk. Om zo voordelig mogelijk te kunnen leveren, plaatsen we onze inbouwkasten in principe alleen in Enschede en omgeving. Voordat we met uw ontwerp aan de slag gaan, ontvangt u een offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Onze wandmeubelen worden gemaakt van MDF, deze geperste plaat is strak en werkt nauwelijks, hierdoor is het uitermate geschikt voor het maken van een wandmeubel en kan in iedere gewenste kleur worden behandeld.

Absoluut vakwerk!
Ook als je niet precies weet wat je wilt, dan ben je hier aan het juiste adres. Zeker 5 uit 5 sterren!

- Roderik Lurvink

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor op maat gemaakte wandmeubelen in Enschede.

Onze wandmeubelen worden speciaal voor jou ontworpen en passen perfect bij uw wensen. Ontdek onze eerlijke prijzen en gedetailleerde offertes. We leveren maatwerk en plaatsen voornamelijk in de regio. Transformeer uw woonkamer en creëer een stijlvolle opstelling voor uw multimedia-apparatuur. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw droom van een perfect wandmeubel werkelijkheid.

Of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

    Divider Image